Akdağmadeni Belediye Başkanımızdan Okulumuza İade-i Ziyaret

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih YALÇIN, Müdürümüz Doç. Dr. Yekta KARADUMAN ve Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Uğur DAĞTEKİN ile Öğr. Gör. İlker KILIÇ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem ALIÇ, Belediye Meclis Üyeleri ve Ülkü Ocakları Akdağmadeni İlçe Başkanı Ömer EKİNCİ de katıldı.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu ve Akdağmadeni Belediyesi'nin her konuda işbirliği içerisinde olmasının ilçemize büyük faydalar sağlayacağını belirten Uzm. Dr. Nezih YALÇIN ; ‘’Belediye Üniversite işbirliği çerçevesinde üzerimize düşen desteği Yüksekokulumuz'a vermeye daima hazırız. Belediyecilik hizmetlerimizi yerine getirirken Akdağmadeni’nin dinamikleriyle de sürekli istişare halinde olacağız. Bu vesileyle ilçemizin gelişimine katkıda bulunacak önemli faktörlerden bir tanesi olan Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu'nun yönetimine yeni atanan Okul Müdürümüz  Doç. Dr. Yekta KARADUMAN ve Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Uğur DAĞTEKİN ile Öğr. Gör. İlker KILIÇ’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum’’dedi. Müdürümüz Doç. Dr. Yekta Karaduman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

26.02.2020 22:00