Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Öğrenci İstişare Toplantısı

Kalite süreçleri çerçevesinde meslek yüksekokulumuz öğrencilerinin sorunları ve bu sorunlara çözüm önerileri doğrultusunda müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Uğur DAĞTEKİN ve Öğr. Gör. Abdulsamet DURAN tarafından eğitim-öğretim süreçlerinin yönetildiği BOYSİS platformunda 18.01.2021 Pazartesi saat 19.30’da Öğrenci İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda en kıymetli iç paydaşlarımız olan ve okulumuzun var olma kaynağı öğrencilerimizin talep ve istekleri dikkatle dinlendi. Öğrencilerimizin salgın sürecinde eğitim olanaklarından maksimum seviyede faydalanabilmeleri için yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Henüz karşılaşamadığımız yeni öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreçleri hakkındaki soruları cevaplandı. Yeni eğitim-öğretim dönemi için planlanan süreçlerle alakalı detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Okulumuzun hem fiziki hem de sosyal imkânlarından, ilerleyen zamanda yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte yapılacak sosyal aktivitelerden bahsedildi. Toplantı, müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ’ın sınav döneminde olan öğrencilere başarı dilek ve temennileriyle son buldu.

20.01.2021 15:16