AR-GE Proje Pazarı Semineri Gerçekleştirildi

19 Şubat Çarşamba günü Yüksekokulumuz konferans salonunda Yozgat Bozok Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Vugar Ali Türksoy tarafından 2020 Bozok Ar-ge Proje Pazarı ve BİLTEM olanakları ile ilgili okulumuz akademik personeline seminer verilmiştir.

Seminerde, 28-29 Mayıs 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ar-Ge Proje Pazarına sunulacak projelerin kapsamı konusunda bilgilendirmede bulunulmuş, aynı zamanda üniversitemizin bünyesinde yer alan BİLTEM'in çalışmaları, BİLTEM bünyesinde yapılan araştırma projelerinin içeriği ve araştırma projelerinde kullanılan ekipmanlar hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Seminer sonunda Müdürümüz Doç. Dr. Yekta Karaduman semineri gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Vugar Ali Türksoy’a teşekkürlerini iletmiş ve kendilerine plaket takdim etmiştir.

Gerçekleştirilecek olan proje pazarına aşağıda verilen linkten ulaşılabilir.

19.02.2020 19:53