Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcileri İle Telekonferans Toplantısı Yapıldı

Yüksekokul öğrenci temsilcileri ile Covid-19 sürecinde uzaktan eğitim ile yapılan dersler, sınavlar ve öğrencilerimizin bu süreçte yaşadığı sorunları dinlemek adına telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yekta Karaduman ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Uğur Dağtekin hazır bulundu. Müdürümüz, tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verilmesi ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü tarafından uygulanmaya başlanan uzaktan eğitim sürecinin başarılı bir şekilde yönetildiğinden ve de çevrimiçi yapılacak olan dönem sonu sınavlarına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

23.05.2020 21:47