Meslek Yüksekokulumuz “Sıfır Atık Belgesi”ni Alan İlk Birim Oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12.07.2019 tarih ve 30829 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Sıfır Atık Yönetmeliği” gereği, Üniversitemizce yürütülen çalışmalar kapsamında, Bakanlığın belirtmiş olduğu kriterlerin yerine getirilmesi sonucunda Üniversitemiz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ‘Sıfır Atık Belgesi’ verilmişti.

Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemizin bu kapsamdaki çalışmaları ışığında “Sıfır Atık Yönetim Sistemi”nin alt süreçlerini gerçekleştirerek, Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne yapılan başvuru sonucunda alt tesis olarak “Sıfır Atık Belgesi” alan ilk birim olmuştur.

Üniversitemiz Stratejik Planı ve Kalite Hedeflerine uygun olarak, daha çevreci bir Üniversite olma yönünde atılacak her bir adım dikkatle ve titizlikle takip edilerek bu yöndeki gayret ve çabalarımız, artarak devam edecektir.

23.02.2021 11:05