Meslek Yüksekokulu'muzda Devir Teslim Töreni

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Yekta Karaduman,  düzenlenen tören ile görevini Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç’a devretti.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney ve Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Yekta Karaduman’ın  görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Yekta Hocamızın bundan sonraki görevine Kenevir Enstitü Müdürlüğünde devam edeceğini, belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Yöneticilikte bayrak yarışları sürekli olur. Önemli olan buralara faydalı ve kalıcı hizmetler yapmaktır. Meslek Yüksekokulumuzun yeni Müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç da Doç. Dr. Yekta Karaduman Hocamızdan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyarak, akademik-idari personel ve öğrenciler ile birlik ve beraberlik içinde Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’nu bulunduğu yerden daha iyi noktalara  getireceğinden eminim. Görevi devreden Doç. Dr. Yekta Karaduman’a müdürlüğü döneminde Meslek Yüksekokulumuza yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyor, Yüksekokulumuzun  yeni müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç’a da  başarılar diliyorum, dedi.

Meslek Yüksekokulu yeni müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç da kendisine duyulan güvene layık olmaya çalışacağını ifade etti.

12.01.2021 14:47