Meslek Yüksekokulu'muzda TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma ve Projeleri Desteği 2209-A Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzda TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma ve Projeleri Desteği 2209-A çevrim içi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Abdulsamet DURAN tarafından yapılan bilgilendirme toplantısına akademik personellerimiz katılım sağladı. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen ve Ön lisans öğrencilerinin de artık başvuru yapabileceği 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 yılı 1. dönem çağrısı, programda yapılan güncellemelerle birlikte 21 Haziran 2021 tarihinde başvuruya açıldığı bilgilerini paylaşılırken, hocalarımızdan öğrencilerle iletişime geçerek proje konusunda desteklerinin beklendiği ifade edildi. İlgili öğrenciler hazırladıkları araştırma projeleri ile 21 Haziran 2021- 30 Temmuz 2021 (17.30) tarihleri arasında BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir.

1.07.2021 15:37