Meslek Yüksekokulu'muzdan Akdağmadeni Kaymakamlığı ve Akdağmadeni Belediyesine Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuzdaki Müdür değişiminin ardından göreve başlayan Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ ile görevden ayrılarak Üniversitemiz ihtisas alanı olan Kenevir Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Yekta KARADUMAN, dış paydaşlarımız ve her alanda iş birliği ile çalıştığımız Akdağmadeni Kaymakamlığı ve Akdağmadeni Belediyesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Uğur DAĞTEKİN ve Öğr. Gör. Abdulsamet DURAN da hazır bulundu.

Kaymakamlığa gerçekleştirilen ziyarette İlçe Kaymakamı Mustafa DEMİR, Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ’a iş birliğine ve dayanışmaya her an hazır olduklarını dile getirerek başarılar diledi. Ayrıca görevi devreden Doç. Dr. Yekta KARADUMAN’a teşekkürlerini ve yeni görene ilişkin başarı dileklerini iletti.

Belediyeye yapılan ziyarette, Başkan Uzm. Dr. Nezih YALÇIN, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Meslek Yüksekokulumuz için kendileri düşen bir sorumluluk söz konusu olduğunda her zaman iş birliği içinde hareket edeceklerinin altını çizdi. Göreve başlayan Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ ve görevi devreden Doç. Dr. Yekta KARADUMAN Belediye Başkanına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, ilçeye ve topluma katkı anlamında iş birliği içinde hareket etmeye hazır olduklarını ifade ettiler.

26.01.2021 14:11