Oryantasyon Gezisi ve Salep İkramı

Bozok üniversitesi Akdağmadeni MYO Öğrencilerimiz 20 Kasım 2019 tarihinde, Akdağmadeni’nin tarihi ve turistik yerlerini gezerek gezi sonunda Akdağmadeni salebi içtiler. Geziye Muşallim Kalesini ziyaret ederek başlayan öğrenciler okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp ve diğer hocalarımızın katılımı ile Kilise Camisi, Eski Konuk Evi, Sosyal Hizmet Merkezi gibi tarihi yerleri gezerek Kadı Pınarı’na çıkmışlardır. Öğrencilerimiz Kadı Pınarı mevkisini gezdikten sonra,  15 Temmuz Demokrasi ve Şehitlik parkına geldiler ve burada Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp, Kaymakam Murat Kaplay, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın’ın katılımı ile öğrencilerimize Akdağmadeni salebi ikramında bulunulmuştur.

26.11.2019 10:37