Yök'ten Meslek Yüksekokulumuza İki Ödül Birden

Meslek Yüksekokulumuz engelli öğrencilerimizin kampüs yaşamındaki kolaylık ve eğitime erişimi için gerekli tüm tedbirleri almış ve Rektörlük Engelli Öğrenci Birimi aracılığıyla Turuncu Bayrak (Mekanda Erişim) ve Yeşil Bayrak (Eğitimde Erişim) ödüllerine başvurusunu yapmıştı.

Yök'ün ilgili bayraklara hak kazanan akademik birimleri duyurusu ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ'ın paylaşımıyla bu bayrak ödüllerine layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda Meslek Yüksekokulumuz Engelli Birim Temscilcisi Öğr. Gör. Fatmanur ÇULLU başta olmak üzere, emeği geçen tüm öğretim elemanlarına ve idari personelimize teşekkür ediyoruz.

Üniversitemizin "Kararlılıkla Başarıya" mottosu gereğince ve kalite hedefleri doğrultusunda tüm öğrencilerimizin daha konforlu, daha huzurlu ve daha çağdaş bir eğitim alabilmesi için çalışmalarımıza temel hedefimiz olan sürdürülebilir ve katılımcı yönetim anlayışıyla devam edilecektir.

9.05.2021 12:47