Yüksekokulumuz, Öğrencileri İle Buluştu

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker KILIÇ, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları Yüksekokul Sekreteri ve Öğretim Elemanlarımız; ülke genelinde uygulanan tam kapanma günlerinde Meet Platformunda öğrencilerle buluştu.

Dr. İlker KILIÇ, toplantının başında Üniversitemizin değişim ve dönüşüm süreçlerinden bahsederken, 3+1 eğitim modeli ve Çift Anadal ve Yan Dal planlamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra söyleşi ve sohbet havasında geçen buluşmada öğrencilerin talepleri dinlendi ve sorularına cevap verildi. Yüksekokukumuz yönetimi tarafında, kalite süreçleri çerçevesinde öğrencilerin talep ve istekleri hakkında değerlendirmelerde bulunulacağı belirtildi.

Çeşitli etkinlik ve projelerin habercisi niteliğindeki toplantının sonunda Müdürümüz, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

4.05.2021 19:15