Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Doç. Dr. Yekta Karaduman’a devretti.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Yüksekokul akademik ve idari personeli katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ görevi teslim eden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp’e değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, görevi devralan Doç. Dr. Yekta Karaduman'ın okulu iyi bilen, tanıyan, uzun süredir Yüksekokulda görev yapan Üniversitenin mensubu olduğunu, Yüksekokulun değerini, niteliğini ve kalitesini arttırılması noktasında var gücüyle çalışacağından kuşkusunun olmadığını ifade etti. Dahası Meslek Yüksekokulumuzun çok daha büyük ivme ile hem eğitim-öğretim açısından hem de akademik açıdan gelişimini hızla sürdüreceği temennisinde bulanarak görevi devralan Doç. Dr. Yekta Karaduman hocamıza başarı dileklerinde bulundu.

Kendisine duyulan güvene layık olacağını belirten Doç. Dr. Yekta Karaduman ise akademik-idari personel ve öğrenciler ile birlik ve beraberlik içinde Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’nu daha ileriye götürmek adına çalışacaklarının altını çizdi.

Tören sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp'e bir plaket takdim etti. Aynı zamanda Doç. Dr. Yekta Karaduman tarafından Yüksekokulumuza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özalp'e ve müdür yardımcıları Ögr. Gör. A. Sertan Özpak ve Ögr. Gör. Hakan Yurtkuran'a plaket takdim etti.

06.01.2020 10:00