Renkli Hayatlar Tiyatrosu

Yozgat Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunda 27.12.2018 tarihinde “Renkli Hayatlar Tiyatrosu” etkinliği düzenlenmiştir. Okulumuzun Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin düzenlemiş olunduğu tiyatroda Şirinler Ormanı, Canım Kardeşim, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ve Dünyalılar ve Uzaylılar Tanışıyor oyunları sergilenmiştir.

Akdağmadeni halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen tiyatro etkinliğinin sonunda okulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZALP kısa bir teşekkür konuşması yapmıştır. Mustafa ÖZALP konuşmasında; etkinliğin düzenlenmesinde gerek fikirsel, gerekse eylemsel olarak katkıda buluna, okulumuzun tüm idari ve akademik personeline teşekkür etmiştir. Ayrıca Mustafa ÖZALP programın hazırlanmasında yoğun emeği geçen, Mrd. Yrd. Öğr. Gör. Hakan YURTKURAN ve Öğr. Gör. Gözde KARAHALİLOĞLU’nun teşekkürün ötesin de taktiri hak ettiklerini vurgulamıştır.

Sosyokültürel faaliyetlerin kişinin gelişiminde, girişimciliğin artmasında ve çevresiyle uyumlu daha barışçıl bir toplumun oluşumundaki önemine değinen Mustafa ÖZALP konuşmasını sonlandırmıştır.

27.12.2018 13:00